Linnenverhuur

Zorgeloos

Linnen huren

In de hospitalitybranche draait het om de gasten. Het gaat om de beleving, gasten willen zich welkom voelen en comfort ervaren. Mooi gewassen en gestreken bed- en badlinnen is daarbij uw visitekaartje bij uitstek. Het is daarom belangrijk dat u als hotelmanager of restauranthouder een beroep kan doen op een betrouwbare, externe partner om de was- en linnenservice aan toe te vertrouwen.

Onze dienstverlening is 100% afgestemd op het ontzorgen van u als klant. 
Door alle taken rond textielzorg uit handen te nemen, kunt u blijven doen waar u goed in bent, nl. uw gasten verwennen. 

 

Kwalitatief

Linnenpakket


We beschikken over een ruim aanbod kwalitatief huurlinnen dat we aankopen bij onze vaste textielleveranciers De Witte Lietaer en Standard Textiles. Bij het Deense Beirholm kopen wij linnen met het EU Ecolabel of Fairtrade label

Het huurlinnenpakket wordt op maat van uw behoeftes samengesteld: kwaliteit, afmetingen, aantallen, ... 

Wij kopen het huurlinnen aan, dus u hoeft dit niet vooraf te financieren. Het financiële risico van een foutieve aankoop vervalt dus volledig.

Linnen altijd

in perfecte staat


Bij Wasserij Cailliau sorteren en behandelen we alle linnen steeds apart per klant, wat maakt dat u 100% zeker uw eigen linnen terugkrijgt.

Bij het minste spoor van slijtage of beschadiging vervangen we het huurlinnen automatisch, zonder meerprijs. Zo kan u steeds rekenen op kraaknet linnen in perfecte staat.

Ons wasproces is zo afgesteld dat er een minimale slijtage is. Periodiek gebeuren er hiervoor analyses op witheid & bacteriologie door externe laboratoria.Flexibiliteit

en vaste levertijden


Wasserij Cailliau is nooit gesloten. We staan altijd paraat als trouwe partner voor onze klanten, wat maakt dat we flexibel kunnen inspelen op uw noden en piekmomenten makkelijk helpen opvangen. 

Onze eigen transportservice komt uw was ook op vaste tijdstippen leveren en ophalen. We werken met een vast routeschema, dus levermomenten zijn altijd gegarandeerd. Dit betekent dat u uw personeel hier optimaal op kan inplannen en uw linnen altijd ruim op voorraad is.


Maak een afspraak