Op een veilige manier herstarten. - 29/05/2020

Cailliau is klaar om Covid19-proof te werken


Wasserij Cailliau & Cailliau Healthcare gaan voor een veilige heropstart van de horeca op 8 juni en zijn er helemaal klaar voor.

De impact van het coronavirus en de overheidsmaatregelen op onze ondernemingen is ongezien. Sommige bedrijven draaien de beste maanden ooit, bij andere is het nagelbijten en hopen dat de nachtmerrie snel voorbij is zonder onherstelbare schade. 

De coronacrisis en de lockdown hebben ons in ieder geval één ding geleerd. In afwachting van een afdoend vaccin (hopelijk in 2021), zijn social distancing én hygiëne zeer cruciaal als preventieve maatregelen. En dus mogen we aannemen dat die nog wel even van toepassing zullen blijven.

Naast allerlei pijnlijke beslissingen om onze ondernemingen staande te houden en te overleven, hebben we veel creativiteit gezien. Met de gefaseerde versoepeling van de maatregelen zijn de meeste onder ons bezig geweest met de noodzakelijke voorbereidingen om op een veilige manier terug op te starten.

Ook bij Wasserij Cailliau hebben we niet stilgezeten.

Naast extra onderhoudswerken aan het machinepark is onze eigen waterzuiveringsinstallatie operationeel, hiermee zullen we 75 à 80% van ons afvalwater recupereren.  Wij hebben ook alle voorbereidingen getroffen voor een veilige heropstart van ons eigen personeel maar ook het hele logistieke en productieproces tot in uw zaak. Op eenvoudige vraag bezorgen we u graag de verschillende procedures.

Samen bestrijden we het virus.

Hou u goed en hopelijk tot gauw.

 

Kristof Cailliau – Nancy Kinget & team

Wasserij Cailliau & Cailliau Healthcare